Enkele van onze hoogtepunten

Ghost Recordz International

Buiten ons werk als DJ-duo zijn wij de eigenaars en oprichters van platenlabel Ghost Recordz International.
Dit is een Europees onafhankelijk platenlabel dat bestaat sinds 2019, en onze missie is om onze wereldwijde artiesten te inspireren en te bekrachtigen door middel van onze releases en samenwerkingen.

We zijn er trots op deel uit te maken van een van de grootste demo-drop platforms, LabelRadar, en hebben samengewerkt met Epic Games, AZ Rivierenland, SuperJump, en One.com. Onze releases groeien en in 2021 ontvingen we meer dan 100.000 websitebezoeken!

We hebben gewerkt met ongelooflijke producenten en artiesten, zoals Enoki, TGRage, Victor Hawkings, en nog veel meer. Onze passie is om onze artiesten te helpen hun dromen te bereiken en hun muziek te laten horen.
Bij Ghost Recordz International zullen we blijven streven en grenzen verleggen om unieke en getalenteerde muziek te creëren. Neem gerust een kijkje op onze website en ga met ons mee op deze reis!

Bezoek onze website

Ghost Recordz International

DJ of the year 2021

In 2021 werden we genomineerd voor 'DJ Of The Year 2021' door Gigstarter. Mystic Balance X Q Lucas was eerste in de stemronde, en eindigden uiteindelijk als finalist in de online finale van het evenement.

Lees meer

DJ of the year

Destiny The Audiovisual Festival

In de zomer van 2022 organiseerden we een gratis te bekijken digitaal festival in de naam van ons platenlabel Ghost Recordz International. Dit event werd gepromoot in samenwerking met LIVE2020, een organisatie die geld inzamelt voor de muziekindustrie.

Herbekijk Destiny

Destiny The Audiovisual Festival